Cabaret op maat

Als cabaretier ben ik gespecialiseerd in cabaret op maat. Een cabaret show op maat is ideaal voor een bedrijfsfeest/ organisatiedag of viering van een jarige, een bruiloft, een jubilaris. Eigenlijk voor alle type besloten gezelschappen Aan de hand van op maat geschreven grappen en teksten breng ik een hilarische act vol stand up comedy, cabaret en improvisatie afgemeten op de personen, de groep en de specifieke gelegenheid. Dit zorgt altijd voor veel herkenning, hilariteit en verassing.
KLIK HIER VOOR VIDEO IMPRESSIE COMEDY ACT BRUILOFT DINER
KLIK HIER VOOR VIDEO IMPRESSIE COMEDY DINER KLEIN GEZELSCHAP HERENZITTING

Aanpak cabaret op maat
Om als cabaretier op maat op te treden is het belangrijk dat ik zoveel mogelijk te weten kom van de personen in kwestie en het gezelschap. Daarvoor heb ik een uitgebreide vragenlijst die ik met je doorloop. Als persoonlijke typeringen niet passend of aan de orde zijn (bij grote bedrijven, bijvoorbeeld) dan kan de input ook gaan over de organisatiegeschiedenis of bepaalde thema’s en bijzondere voorvallen en ontwikkelingen. cabaret voor bedrijfsfeest
Ook is het belangrijk om al je wensen door te nemen. Wat is het doel van de act, wat moet er aan de orde komen. Het is natuurlijk het leukst om er een verassingsoptreden van te maken. Buiten de schriftelijke input die je aan mij levert, hoort een voorgesprek ook tot de mogelijkheden.

Hoe ziet een cabaret maatwerk act eruit?
De act kan 10 tot 45 minuten. Voor de meeste gelegenheden is een speeltijd van 20 a 25 minuten het meest passend. Een langere show is in overleg ook mogelijk.
Wat kan je verwachten bij een cabaret act vol maatwerk? Ik gebruik veel stand up comedy, dat wil zeggen: veel oneliners en korte grappen gericht op de personen en de groep. Vaak schrijf ik aan de hand van de geleverde input ook een grappige quiz (of meer een parodie op een quiz) waardoor er ook veel interactie met het publiek ontstaat. Bij sommige gelegenheden schrijft ik ook een gedicht op maat, zeg maar in de Nico Dijkshoorn traditie. Een gedicht met verstilling en humor! Dat is vooral leuk als het gaat om een jarige, een jubilaris, een verloofde of iemand die om een andere reden in het zonnetje wordt gezet. Tot slot is het maatwerk ook doorspekt met gevatte improvisaties waardoor er een hilarische klik is met het publiek en de show totaal niet gescript overkomt!

Ervaring met cabaret en comedy op maat  
Inmiddels ben ik al twintig jaar actief als cabaretier, waarvan de laatste vijftien jaar ook op het gebied van maatwerk. Ik heb dus een hele ruime ervaring en heb tal van opdrachtgevers bediend. Zo heb ik opgetreden bij  feesten, verjaardagen, vrijgezellenvieringen en bij vele bedrijven. Van KPN tot Rijkswaterstaat en van het Leger de Heils tot de Provincie Noord-Holland en andere overheden. Kortom,  allerlei organisaties en groepen van klein tot groot.

Wat onderscheidt mij als cabaretier op maat?
Ik ben altijd zeer betrokken bij de mensen voor wie de comedy show op maat bedoeld is. Ik schrijf het materiaal met mijn hart en daardoor ontstaat er een oprechte interactie en klik met het publiek. Een cabaret act op maat is een belangrijk moment voor alle aanwezigen en zeker voor diegenen voor wie de act bestemd is. Mijn oprechte betrokkenheid en persoonlijk insteek geeft de show extra glans.

Kosten cabaret op maat
De kosten van een cabaret show of comedy act op maat zijn in overleg. Het een en ander is afhankelijk van het aantal aanwezigen, de gewenste speelduur, de reisafstand en het aantal uren voorbereiding die de act qua maartwerk vergt. Daarom bespreek ik het liefst eerst wat je wensen zijn, waarna ik een prijsindicatie kan geven een aantal mogelijkheden qua invulling van het cabaret op maat. Je kunt me hierover mailen op: playgroundcomedy@gmail.com of bellen op 06-45610661

===============================================

Tot slot nog wat referenties en complimenten van eerdere opdrachtgevers.

Wilde je nog eens bedanken voor de leuke roast van gisteren. Ik heb heel veel leuke reacties gehad hierover! En ja het had nog wel langer mogen duren heb ik ook volop gehoord, dus ja het was helemaal raak, groeten Titia” (Korfbalvereniging DSO in Klundert.)

” Graag wil ik je bedanken voor gisteren! Het was erg geslaagd en iedereen heeft gelachen.”
(
Jennifer de Bruijn/ StartReady/ KPN)

” Wij vonden het onwijs leuk om de dag zo af te sluiten en wat gaaf dat je er eerder was om zo nog wat gebeurtenissen aan te halen. 
Ik sprak nog een aantal collega’s na afloop en ook zij vonden het een hele leuke en originele manier om de dag met inderdaad toch veel presentaties en zitten, af te sluiten.” (Dennis Oldenburg, ABN AMRO)

” Jouw verhaal, Cristian, werd heel positief ontvangen en dat is te danken aan hoe professioneel je omging met de politieke context. Hartelijk dank hiervoor!” (Pakzya Bibi, Provincie Noord-Holland)